fbpx
Uw vastgoedmakelaar in
Costa Blanca - Costa Calida
BEL ONS: +32 (0)496/16 04 69
+32 (0)476/85 87 18

Klantenbeoordeling:  facebook  4,8/5

dakappartement (1)

Didier 

GAVERE

Nathalie en Didier, langs deze weg wil ik jullie nog eens hartelijk danken voor jullie inzet, gedrevenheid, betrokkenheid, expertise, … bij de zoektocht naar ons ideale tweede verblijf in Spanje.

Vanaf de allereerste gezellige, warme babbel wisten we dat we goed zaten. Jullie hebben ons heel het traject met raad en daad bijgestaan. Niets was jullie te veel. Ook jullie betrokkenheid en bezorgdheid, bij kleine ongemakken, ook nadat we reeds gekocht hadden was en is nog steeds super!!!
Voor wie van plan is om een tweede verblijf te kopen aan de Costa Blanca, zeker niet twijfelen, je kan niet beter zijn dan bij Immo Dilana!

Marc Katrien

Katrien & Marc

ZELE

Op onze eerste ontmoeting op Spanje Expo beurs in Waregem voelden we direct aan dat jullie de mensen waren waar me mee verder wilden. Nog geen maand later zaten we in Spanje en de driedaagse zoektocht naar een geschikt appartement alsook de verkenning van de omgeving was top, dit alles in een heel ongedwongen sfeer. Je voelde echt aan waar we naar op zoek waren. De service tijdens het aankooptraject was ook top. We konden steeds met onze vragen bij jou terecht, en nu na de oplevering nog steeds. Dat is echte service!

Roger

Rosane & Roger

AALTER

Didier & Nathalie,
We zijn heel tevreden dat we via Immodilana een jeugddroom hebben kunnen verwezenlijken. Jullie wisten snel wat we precies zochten en we hoorden van vrienden dat andere immokantoren soms nogal opdringerig kunnen zijn. We hebben geapprecieerd dat dit bij jullie nooit het geval was. Jullie zijn aangename mensen met kennis van zaken. We hopen nog vele jaren van onze aankoop in Spanje te kunnen genieten.
martin

Linda & Martin

SINT – NIKLAAS

Zeer tevreden, super goede begeleiding van op de beurs tot de aankoop en daarna ! ik zou Didier en Nathalie zeker aan iedereen die een hart voor Spanje heeft aanraden.

sarah-andy

Sara & Andy

ROOSDAAL

Na de Second Home Beurs te Gent hebben jullie direct contact met ons opgenomen zoals afgesproken. De 3 – daagse trip was goed georganiseerd met vele bezoeken aan verschillende appartementen. Jullie wisten zeer vlug naar wat we op zoek waren. Jullie service na verkoop is ook top! We konden jullie steeds bereiken met de vragen die we hadden en nog eventueel hebben.

viviane

Viviane

BORNEM

Wij hebben bewust voor een individuele begeleiding gekozen en niet voor de opdringerige aanpak zoals het toch bij vele makelaars blijkt te zijn.

Ook het netwerk dat jullie uitgebouwd hebben in Spanje maakt het gemakkelijker om zonder teveel tijdverlies alles in orde te brengen.

Dus, dank u wel om onze droom te helpen waarmaken.

appartement-orihuela-costa-ur12-i

Luc & Birgit

ZOTTEGEM

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie. Jullie zijn een dynamisch team en altijd bereid om naar een oplossing te zoeken voor eender welk probleem.

Bij de prospectie hebben we zeker en vast genoten van de verkenning van de omgeving en van de lokale gastronomie onder de deskundige begeleiding. Wij genieten nu met volle teugen van ons penthouse.

yves-jessica

Jessica & Yves

BRUGGE

Wij zijn ruim geïnformeerd. De pro’s en contra’s van de verschillende locaties werden ons duidelijk gemaakt. Er werd helemaal geen druk uitgeoefend.

Tijdens het bouwproces werden we op de hoogte gehouden van de evolutie van de bouw en de termijn werd gerespecteerd. Wat wil een mens nog meer?

guy-en-elly

Elly & Guy

LOMMEL

Tijdens het bezoeken van de projecten hebben jullie veel info gegeven over de regio en werd er met het vooropgestelde budget rekening gehouden.

Ook de belofte dat we na oplevering van het project voor vragen nog steeds bij jullie terecht kunnen is een plus punt.